servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Călin Events Rochia de mireasă - Bucuresti

Servicii:

  • Rochia de mireasă
  • Bijuterii mireasă
  • Accesorii mireasă
  • Invitatii de nunta

Informații contact:

CĂLIN EVENTS este unui dintre cei mai mari producători romani de rochii de mireasă, rochii de ocazie și accesorii nuntă.Colecțiile noastre de rochii de mireasă inspiră miresele încă din anul 2007. Ele se adresează miresei moderne, feminine, sofisticate care își dorește cea mai frumoasă rochie care să îi reprezinte perfect individualitatea.

Rochiile de mireasa și de seară CĂLIN EVENTS sunt potrivite pentru orice ocazie în care ai nevoie de o ținută specială. Fie că vrei să fii glamorous, elegantă sau rafinată, rochiile CĂLIN EVENTS sunt cea mai potrivita alegere.

Realizăm rochii din cele mai bune materiale, pe tipare moderne gândite sa iți pună în valoare silueta. Rochiile noastre sunt potrivite fie că iți dorești ceva mai formal sau o rochiță cât mai lejeră și fun.

CĂLIN EVENTS produce și comercializează o gama completa de accesorii de nunta, invitații sau accesorii mireasa. Seturi tematice, poșete, coșulețe, pernuțe, pahare miri, cărți de oaspeți - toate vor fi create pentru a fi in perfect acord cu viziunea voastră pentru nunta. Viziunea va fi completata de alegerea celor mai potrivite invitații și carduri de masa, însoțite de meniuri și numere de masa personalizate.

Accesoriile de mireasa CALIN EVENTS cuprind voalete, voaluri de mireasa și bijuterii.