servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Palatul Mirilor Sală de nuntă - Tecuci

Servicii:

  • Sală de nuntă

Informații contact:

Cu o înălțime de 8,5 metri și o suprafață totală de 2400 mp, Palatul Mirilor este cea mai grandioasă clădire din Tecuci. Această clădire superbă va fi curând gazda celor mai luxoase nunți din zona noastră pentru că mulți miri și-au făcut deja rezervările aici pentru nunta lor.

Palatul Mirilor este singurul salon din zona noastră dotat cu showroom cu aranjamente de nuntă premium. Showroom-ul este locul în care vei putea vedea cum va arăta nunta visurilor tale cu mult înainte ca aceasta să se întâmple. Acest spațiu este dedicat mirilor care își doresc nunți speciale, cu aranjamente premium aduse și create special pentru ei.

Showroom-ul este locul în care îți vom putea cunoaște și înțelege în detaliu viziunea asupra nunții și unde noi, cei de la Ballroom Andra, te vom inspira cu cele mai noi idei în materie de design de nuntă.

La Palatul Mirilor, ideile tale vor prinde treptat contur iar nunta pe care o visezi va deveni curând o realitate și nu doar un vis sau o idee.

Și pentru că suntem interesați de absolut toate detaliile legate de nunta ta inclusiv de siguranța invitaților și a mașinilor lor, Palatul Mirilor dispune de o parcare iluminată cu peste 300 de locuri pentru ca toți cei care vin la nunta ta să poată parca în siguranță și să beneficieze de cele mai bune condiții pentru mașini.

Palatul Mirilor este locația ideală pentru o nuntă fastuoasă, o nuntă memorabilă cu care să te poți mândri și pe care să ți-o aduci aminte cu plăcere peste ani!

Contactează-ne astăzi și fii printre primii care își vor face nunta la Palatul Mirilor în acest an!