servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Salon Signature by Crina.B Make-up artist - Cluj Napoca

Servicii:

  • Make-up artist
  • Hair Stylist
  • Manichiura si pedichiura
  • Ungii tehnice
  • Salon frumusețe

Informații contact:

Salon Signature by Crina.B este un salon de înfrumusețare situat central la 200 de Primăria Cluj. Deși suntem situați central dispunem de 4 locuri de parcare pentru clienții noștri în curtea imobilului!! Un alt aspect important este faptul ca în interiorul salonului poți plăti atât prin intermediul cardului bancar cât și cash!!

Salonul este situat pe 2 nivele. La parter se află o sală de recepție a clientelei salonului ! Vă așteptăm mereu cu drag, într-o atmosferă plăcută, cu o cafea bună, un fundal sonor relaxant și un zâmbet! Tot la parter se găsesc  2 posturi pentru coafura  și 1 frizerie  și un post pentru make-up deservit de 2 make-up artiști. La nivelul superior avem sala de masaj , în care oferim 9 tipuri de masaj ; de la masaj de relaxare  pana la cel medical , bioenergetic, reflexoterapie..și nu ni ultimul rând   practici de chiropraxie pentru coloana și articulații dureroase! Tot aici avem și încăperea pentru manichiura  & pedichiura spa , unghii tehnice. Dispunem de o baie finisata modern cu cabina de dus care deservește clienții după terapiile de la masaj . Tot la acest nivel  avem și cosmetica, dotată și utilată modern. Folosim doar produse naturale de cea mai buna calitate de la A Natural Difference si Olos Cosmetics!!

Un alt aspect important este ca preturile practicate care sunt la nivel mediu dar și sistemul de programare american în care prin intermediul unui soft  care poate fi accesat prin linku-ul  http://xandaro.com/crina Prin acest link va puteți face singuri programare online de la propriul calculator, puteți vedea costul fiecărui serviciu oferit în parte, puteți sa va alegeți personalul salonului pe care îl doriți și o puteți la fel de ușor sa o schimbați sau anulați și noi vom știi imediat fără sa ne anunțați telefonic. Simplu și eficient probabil unic în Cluj !!

Dacă doriți să vă îmbunătăți aspectul, starea de spirit, sau să faceți un cadou special pentru cineva, vă rugăm să consultați oferta noastră și nu ezitați sa ne contactați. Știm.Știm cum să avem grijă de sănătatea și frumusețea dumneavoastră. Apelați la noi pentru a vă remodela frumusețea și pentru a vă regăsi magia unei imagini perfecte.

Va așteptăm cu drag! Orar : 9 - 20 de luni pana vineri / sâmbăta : 8,30 - 13,30