servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

BelleFoto.ro - Fotograf de nunta si familie Fotograf nuntă - Bucuresti

Servicii:

  • Fotograf nuntă

Informații contact:

Voi incepe aceasta descriere cu intrebarea, "Ce va doriti de la fotograful de nunta?", pentru ca mi se pare cea mai relavanta pentru nevoile voastre.

Daca v-am facut curiosi inseamna ca stiti ce cautati, un fotograf de nunta dedicat clientilor sai, mai bine zis prietenilor sai, pentru ca inainte de toate este foarte important sa ne cunoastem si sa legam o prietenie. Legand o prietenie intre noi va veti relaxa pe deplin si va veti purta natural in fata aparatului pentru ca nu ma veti vedea ca pe un intrus ci ca pe un apropiat. Imi doresc pentru voi sa va simtiti bine si relaxati si sa lasati sa iasa acele sentimente de iubire si tandrete care pot transforma fotografiile voastre de nunta in amintiri pentru totdeauna. Eu imi doresc ca imaginile mele sa va faca sa tresariti, suspinati si de ce nu sa lacrimati cand le revedeti dupa ani si ani.

Acum ca -am spus cate ceva despre ce imi doresc eu, cred ca deja v-ati facut o idee despre ce va doriti ca eu sa fac la nunta voastra.

Ce spuneti, v-am convins? NU? OK, atunci va astept si pe site-ul meu pentru mai multe povestioare si o galerie completa despre ce fac, cum si cat de mult imi place. :)

Va imbratisez!

Alex