servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Fotograf nunta Fotograf nuntă - Brasov

Servicii:

  • Fotograf nuntă

Informații contact:

Voi, dragii mei, scrieti fiecare poveste minunata, iar eu doar va ajut sa o pastrati nu doar in inimi, ci si in imagini si cadre video. Este foarte important ca orice poveste frumoasa ca a voastra, sa poata sa fie impartasita ani si ani la rand.

Ce vreau sa ofer prin fotografiile de nunta sau de botez?

Bucurie, emoție, zâmbet și fericire în stare pura. Sa va amintiți când veți privi fotografiile peste un an, doi, zece, cum va simțeati și cum erați în acea perioada, când am făcut fotografiile împreună. Pentru a face asta nu este nevoie decât sa fiți deschiși fata de mine, asa cum sunt și eu fata de voi.

Fotografie De Nunta Brasov

Totusi, pentru ca pana la o intalnire vizuala, sau pana la o conversatie telefonica, poate va intrebati cine sta in spatele acestor imagini si cadre video, o sa incerc sa scriu doar cateva lucruri ce ma definesc in ceea ce fac. Imi place natura si muntele, mirosul de fan uscat. Timpul liber il petrec cu frumoasa mea sotie, cu fetita mea dulce si baietelul meu adorabil. Imi place sa ma uit la ei cum se joaca, asa imi reamintesc ca, viata este un joc mai mare.

Cum am inceput sa fotografiez?

Fotografia a inceput ca pasiune acum mai bine de 15 ani, cand am primit un aparat de 2Mp digital. Mi-a placut sa descopar toate setarile pe manual, sa scot ce e mai bun dintr-o fotografie, astfel incat aceasta sa arate ideal. Sunt un fotograf caruia ii place sa se implice in tot ceea ce tine de evenimentul la care participa, in final totul sa fie peste asteptari.
Imi place sa evoluez, sa ma perfectionez mereu in meseria mea si sa ma documentez mult.

Nu lucrez cu aparatura care nu ma multumeste si nu negociez calitatea.
Eu sunt ceea ce sunt, pe mine ma defineste munca si atitudinea, iar lucrul acesta trebuie sa se vada, nu sa se scrie. Pot spune ca pana in acest moment, am livrat toate evenimentele la care am participat in 7 zile. Conteaza mult sa primesti fotografiile si filmarile din ziua nuntii cat mai repede, nu dupa cateva luni cand toata lumea si-a pierdut interesul.