servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Premium Brasov - Artistii tai pentru evenimente perfecte Formație - Brasov

Servicii:

  • Fotograf nuntă
  • Filmare nuntă
  • Dj evenimente
  • Interpret muzică
  • Formație

Daca inel ai primit si nunta ai stabilit , hai fuguta sa alegi si muzica preferata, sa ai o nunta bogata ! 

    Formatia Premium Brasov, poate inobila evenimentul dumneavoastra cu un repertoriu diversificat, avand deja un palmares de multe evenimente reusite :

       * Nunti,Botezuri, Cununii, Cumetrii , aniversari , spectacole,zilele comunelor,oraselor,etc,

   Mirilor, sarbatoritilor si organizatorilor le putem oferi programe, care impreuna pot creea paleta artistica a evenimentului dvs :

          * Muzica populara traditionala : de suflet si de ascultare 

          * Sarbe * Hore * Etno * Ardelene* Invartite*

          * Muzica de petrecere,de joc si voie buna

          * Muzica usoara romaneasca veche si actuala

          * Cover-uri internationale 

          * Cafe concert, valsuri si blues-uri celebre in deschiderea unui eveniment

          * Machedonesti,grecesti * Manele la cerere

      *  Asiguram DJ in momentele de pauza ale formatiei

      *  Asiguram la cerere si muzica pentru obiceiurile traditionale (barbieritul ginerelui, gatitul miresei), acordeon,saxofon,clarinet si orice alt instrument 

Formatia Premium Brasov, sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate formatii de nunta si evenimente din Brasov,incearcand sa ofere prin repertoriul pe care il au, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.

   Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

           Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor,Formatia Premium Brasov , ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

          Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

        Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, schela lumini si jocuri de lumini, oferta cabina foto, fum greu si artificii,precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

     Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon  0744/809.714 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia Premium din Brasov!

                       Facebook Oficial : https://www.facebook.com/duma.alexandru.908

                       Youtube Oficial : https://www.youtube.com/channel/UCog1-T-Tsp8-wafqAL-s9HA