servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Dorin Ganga Interpret muzică - Urziceni

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie DORIN GANGA ,atunci ai facut alegerea PERFECTA! Sunt din Urziceni si impreuna cu formatia mea de instrumentisti profesionisti va putem oferi o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta pentru seara perfecta! .

 Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor (sarbe, hore,de ascultare) iar la cerere vin si cu muzica usoara pentru tanara generatie ,muzica usoara de odinioara,manele,vals,tango,cafe concert.

Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes !

 Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, ajung treptat sa fiu un solist de nunta potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

Solistul Dorin Ganga,cu o experienta si cu un repertoriu variat de muzica populara ,usoara, manele si de petrecere, care vor face din evenimentul dumneavoastra un spectacol.

Evenimentul dumneavoastra va avea o mega petrecere , majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

Contact la nr de telefon  0764/336.187 si veti avea o mega petrecere!