servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Puiu Baban-Artistii pentru nunta ta perfecta Interpret muzică - Timisoara

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie saxofonistul Puiu Baban, atunci ai facut alegerea PERFECTA!

          Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un solist instrumentist de nunta ! 

         Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor :

sarbe, hore,de ascultare, dansuri din zona Caras-Severin, muzica populara si de suflet , brauri, ardelene, jocuri de doi si muzica de petrecere! 

        Solist instrumentist la saxofon,originar din Lugoj-Timisoara,Puiu Baban incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

       Puiu Baban si formatia lui , va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

       Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

   Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor,Puiu Baban,ajunge treptat sa fie instrumentistul de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

         Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

       Sub acompaniamentul saxofonului sunt multi artisti cu care Puiu Baban colaboreaza : Miodrag , Andrada Paul,Ciprian Borota,Simina Iancu 

Imi ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitat, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ma  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel , schela lumini , precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0720/281.415 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Puiu Baban!