servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Ansamblul"Stelele Banatului" Interpret muzică - Timisoara

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:


Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Ansamblul"Stelele Banatului",atunci ai facut alegerea PERFECTA!

 Oferim o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta ! 

         Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor (sarbe, hore,de ascultare,brauri,banatene) 

            De aceea , Ghita Berinde,fondatorul Ansamblului"Stelele Banatului", incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

       Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

       Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor,Ansamblul"Stelele Banatului",ajunge treptat sa fie o formatie de nunta potrivita persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

          Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes ,fiind una din cele mai cunoscute si cautate ansambluri de nunta si  evenimente la ora actuala din Romania!

Ne oferim serviciile la  toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ne  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

         Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

Pentru nunti ,petreceri si evenimente

*Manager General-Ghita Berinde 

               - 0769/905.543