servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Interpretul Cristian Tan-Alegerea ta pentru evenimente perfecte Interpret muzică - Suceava

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie interpretul Cristian Țan, atunci ai facut alegerea PERFECTA! 

      Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un interpret de nunta si evenimente!

     Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor si invitatilor :

* Muzica populara : de suflet si de ascultare din zona Bucovinei

* Sarbe * Hore 

* Batute moldovenesti

* Muzica de petrecere 

         Interpretul Cristian Țan , originar din Suceava, solist vocal, incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.

   Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

     Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

      Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor,  Cristian Țan ajunge treptat sa fie interpretul de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

       Imi ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitat, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!    

    Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

        Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0754/622.762 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de interpretul Cristian Țan!