servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Interpretul Andrei Ciprian Gagiu-Artistul evenimentelor de vis Intero Interpret muzică - Suceava

Servicii:

  • Interpret muzică

          Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Interpretul Ciprian Andrei Gagiu, atunci ai facut alegerea PERFECTA! 

Ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un interpret de nunta si evenimente !

     Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor si invitatilor :

*  Cafe Concert 

*  Muzica usoara romaneasca * Muzica internationala

*  Jazz *  Standard Jazz

*  Blues * Pop

*  Muzica clasica cantata la pian

*  Muzica ambientala * Piano Chill Bar

* La cerere poate asigura partea de pian atat pe inceputul cat si pe tot parcursul evenimentului..

         Interpretul Ciprian Andrei Gagiu sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii,lansari de carte), fiind unul din cei mai cunoscuti si apreciati interpreti de evenimente din Romania.

        Ciprian Andrei Gagiu originar din Suceava , solist vocal si totodata pianist desavarsit, profesor de pian, absolvent al  Academiei de Muzica " Gheorghe Dima" - sectia pian , incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.

       Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

           Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Ciprian Andrei Gagiu ajunge treptat sa fie interpretul de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

          Isi ofera serviciile la toate tipurile de evenimente la care este invitat, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-se cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

        Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

        Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0744/188.716 sau 0742/604.060 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Interpretul Ciprian Andrei Gagiu!