servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Interpretul Daniel Sabadis - Alegerea ta pentru evenimente perfecte Interpret muzică - Satu Mare

Servicii:

  • Interpret muzică

Informații contact:

Daca inel ai primit, si nunta ai stabilit , hai fuguta sa alegi si muzica preferata, sa ai o nunta bogata ! 

    Interpretul Daniel Sabadis, poate inobila evenimentul dumneavoastra cu un repertoriu diversificat, avand deja un palmares de multe evenimente reusite :

        * Nunti,Botezuri, Cununii, Cumetrii , aniversari , spectacole,zilele comunelor,oraselor,etc,

   Mirilor, sarbatoritilor si organizatorilor le pot oferi programe diferite de circa 60 de minute, care impreuna pot creea paleta artistica a evenimentului dvs :

       * Muzica populara : de suflet , de pahar si ascultare din zona Ardealului

       * Sarbe * Hore * Muzica de petrecere 

       * Brauri * Ardelenesti * Melodii Codrenesti * Etno

     Solist vocal, nascut la data de 02.03.1991,cu studii muzicale in domeniu, fiind absolvent al Liceului de Arta " Aurel Pop" din Satu Mare , sectia Canto popular, interpretul Daniel Sabadis,incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.

        Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

   Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor si cu portul traditional codrenesc,Daniel Sabadis ajunge treptat sa fie interpretul de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

    Imi ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitat, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor,avand in palmares multe aparitii tv locale si nationale.

     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere,precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

     Locatia acestui interpret este in Satu Mare si activeaza cu preponderenta in Maramures,Satu Mare,Baia Mare,Cluj,Sibiu,Bihor,Bistrita Nasaud si toate zonele Ardealului

         Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0742/687.749 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de interpretul Daniel Sabadis!