servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Florin Borobei - Artistii tai pentru evenimente perfecte Formație - Satu Mare

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca inel ai primit, si nunta ai stabilit , hai fuguta sa alegi si muzica preferata, sa ai o nunta bogata ! 

    Florin Borobei si formatia, pot inobila evenimentul dumneavoastra cu un repertoriu diversificat, avand deja un palmares de multe evenimente reusite :

* Nunti,Botezuri, Cununii, Cumetrii , aniversari , spectacole,zilele comunelor,oraselor,etc,

       Abordam majoritatea genurilor de muzica care se canta la evenimente si nunti: 

       * Muzica populara : de suflet , de pahar si ascultare din toate zonele tarii

       * Sarbe * Hore * Muzica de petrecere * Brauri * Ardelenesti * Melodii Codrenesti

       * Etno si Etno Dance

       * Blues-uri in deschiderea unui eveniment

      * Muzica instrumentala 

    Solist vocal,originar din Satu Mare, interpretul Florin Borobei,incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia , fiind unul din cei mai cunoscuti interpreti de nunta si evenimente!

   Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

      Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor,Florin Borobei ajunge treptat sa fie interpretul de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Noi avem cheile, daca ne permiteti sa deschidem usa va promitem un eveniment de neuitat.... Ca marturie stau anii de experienta,cand am sustinut numeroase evenimente aducand momente unice si memorabile

    Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor.

     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, schela lumini, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

     Locatia acestei formatii este in Satu Mare si activam cu preponderenta in Cluj, Bistrita Nasaud, Maramures, Brasov, Arad,Bihor

  Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0746/770.315 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia Florin Borobei!

               Facebook Oficial : https://www.facebook.com/BOROBEI.ALEXANDRU.FLORIN

               YouTube Oficial : https://www.youtube.com/channel/UCJ0W0RnjezmFE58a-_XxWGA