servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Interpretul Dorin Ioan Bumbu-Alegerea ta pentru evenimente de Vis Interpret muzică - Reghin

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie interpretul Dorin Ioan Bumbu, atunci ai facut alegerea PERFECTA! 

    Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un interpret de nunta !

        Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor :

* Muzica populara : de suflet si de ascultare din zona Maramuresului si Ardealului

* Muzica de petrecere/hore/sarbe/

* Program de masa

* Program de joc si invartite din Ardeal

     La cerere putem aduce si doba,zongora,cetera din zona Maramuresului 

         Dorin Ioan Bumbu originar din Bistra Muresului, printre toate dansator la Ansamblul "Miorita" si solist vocal, incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.

   Născut la data de 11 septembrie 1983 în comuna Deda, în satul Bistra Muresului,interpretul Dorin Ioan Bumbu are in repertoriu mai multe melodii dar o melodie este speciala - “Auzit-am mama mea” , dedicată mamei sale, videoclipul melodiei a fost filmat în zona satului lui, făcut într-un peisaj frumos pe Valea Muresului superior.


   Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii,zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului, descoperit fiind de fosta lui dirigintă de gimnaziu, când acesta avea de cântat pentru o serbare de Crăciun.

      Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Dorin Ioan Bumbu ajunge treptat sa fie interpretul de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

       Imi  ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitat, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

        Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere,precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

        Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0755/318.214 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de interpretul Dorin Ioan Bumbu !