servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Crinu de la Valcea-Artistul tau pentru evenimente de Vis Interpret muzică - Ramnicu Valcea

Servicii:

  • Interpret muzică

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie artistul Crinu de la Valcea atunci ai facut alegerea PERFECTA! 

      Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un interpret de nunta ! 

Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor : 

    * Muzica populara : de suflet si de ascultare din zonele de Banat,Oltenia si Muntenia

    * Sarbe

    * Hore

    * Muzica de petrecere

    * Etno

    * Manele

Solist vocal , originar din Ramnicu Valcea , dar stabilit in Spania, interpretul Crinu de la Valcea  si formatia lui,incearca sa ofere prin repertoriul pe care il au, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

     Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes !

         Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

 Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Crinu de la Valcea,ajunge treptat sa fie interpretul de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

 Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

   Imi ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitat, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

 Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon +34/643.33.51.70 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de artistul Crinu de la Valcea!

Youtube :https://www.youtube.com/watch?v=iB14fclMxvc

Facebook Live-uri 100% -https://www.facebook.com/crinu.crinu.98/videos/561742350930799/