servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Maxim Music-Alegerea ta pentru evenimente perfecte Interpret muzică - Ploiesti

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca inel ai primit, si nunta ai stabilit , hai fuguta sa alegi si muzica preferata, sa ai o nunta bogata ! 

    Formatia Maxim Music, pot inobila evenimentul dumneavoastra cu un repertoriu diversificat, avand deja un palmares de multe evenimente reusite :

* Nunti,Botezuri, Cununii, Cumetrii , aniversari ,zilele comunelor,oraselor,etc,

      Abordam majoritatea genurilor de muzica care se canta la evenimente si nunti: 

       * Muzica populara : de suflet , de pahar si ascultare din zona Munteniei

       * Sarbe * Hore * Muzica de petrecere *

       * Muzica usoara veche si actuala  si Cover-uri internationale

      * Cafe concert, valsuri,blues-uri si tango-uri celebre in deschiderea unui eveniment

         *  Asiguram la cerere si muzica pentru obiceiurile traditionale (barbieritul ginerelui, gatitul miresei)

 Maxim Music incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia si va ofera cateun solist pentru genul muzical preferat: (muzica de pahar, muzica usoara si muzica populara), fiind una din cele mai cunoscute formatii de nunta si evenimente !

   Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

      Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Maxim Music, ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Noi avem cheile, daca ne permiteti sa deschidem usa va promitem un eveniment de neuitat.... Ca marturie stau anii de experienta,cand am sustinut numeroase evenimente aducand momente unice si memorabile

    Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor.

     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

     Locatia acestei formatii este in Prahova si activam cu preponderenta in Prahova,Pitesti,Ploiesti,Bucuresti si imprejurimile Munteniei

  Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon  0727/445.511 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia Maxim Music!