servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Magic Band Ploiesti-Alegerea ta pentru evenimente de Vis Interpret muzică - Ploiesti

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

    Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Formatia Magic Band din Ploiesti , atunci ai facut alegerea PERFECTA!

       Formata din 5 membrii : solista,chitara, tobe si 2 clape,fiecare instrumentist fiind si solist vocal, Formatia Magic Band din Ploiesti ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta!

             Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor :

* Muzica populara,muzica de petrecere,sarbe,hore,de ascultare si de suflet,etno

* Muzica usoara romaneasca veche si actuala si cover-uri din repertoriul international

* Muzica greceasca,turceasca,machedoneasca

* Manele la cerere

            Prestatia formatiei este 100% LIVE de la inceputul si pana la sfarsitul evenimentului.

         Formatia Magic Band din Ploiesti incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia. 

       Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

      Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Formatia Magic Band din Ploiesti,ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

         Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

         Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel , schela lumini , DJ, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

    Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0731/147.472 (Marian Stanciu) si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia Magic Band Ploiesti!