servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Alina Aldoiu-Alegerea ta pentru nunta ta perfecta Interpret muzică - Ploiesti

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Formatia Alina Aldoiu, atunci ai facut alegerea PERFECTA! 

      Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta si petrecere ! 

Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor : 

    * Muzica usoara veche si actuala; pop-dance

    * Cover-uri internationale

    * Muzica populara : de suflet si de ascultare

    * Sarbe

    * Hore

    * Muzica de petrecere

    * Etno ; Machedonesti

    * In formatie avem si solist vocal ce este axat doar pe muzica populara

Solista vocala , originara din Prahova , dar abordeaza genuri muzicale din toate zonele tarii, interpreta Alina Aldoiu impreuna cu formatia, incearca sa ofere prin repertoriul pe care il au, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

     Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes !

         Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

Am urmat si Scoala Populara de Arte Ploiesti, sectia Canto Muzica Usoară, am cântat în fiecare coltisor din oras si acum, explorez si capitala. Cu primul meu single, ”Totul sau nimic”, marca DeMoga Music,piesă inspirată din realitatea cu care ne confruntăm toti la inceput de drum. Obstacole sunt la tot pasul, iar ca să poti trece peste ele, trebuie sa-ti joci cartea : “Totul sau Nimic”!

 Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Alina Aldoiu,ajunge treptat sa fie interpreta de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

 Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

   Imi ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitata, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

 Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0723/463.727 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia Alina Aldoiu!