servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Traditional din Pitesti-Artistii tai pentru evenimente de Vis Interpret muzică - Pitesti

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Formatia Traditional din Pitesti, atunci ai facut alegerea PERFECTA!

       Formata din 4 membrii : Acordeon,Orga - ce e si solist vocal, Vioara si o solista vocala de muzica populara," Traditional din Pitesti" ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta ! 

         Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor :

* Muzica populara,muzica de petrecere :sarbe, hore,de ascultare si de suflet, etno si instrumentale

* Muzica usoara romaneasca veche si actuala ;pop,pop-dance - Cu o solista de muzica usoara la cerere

* Machedoneasca,Turceasca

* Acordeon pentru obiceiuri de nunta

         Formatia Traditional din Pitesti incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

       Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

       Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

   Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Formatia Traditional din Pitesti,ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

         Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

         Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

    Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0744/982.702 ( Marian Ghita ) si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia Traditional din Pitesti!