servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Tragudis Band- Alegerea ta pentru nunta perfecta Interpret muzică - Iasi

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Tragudis Band , atunci ai facut alegerea PERFECTA! 

     Programul muzical este foarte diversificat format din piese cunoscute din muzica populara, hit-uri vechi din muzica usoara romaneasca , presarat cu interpretari incendiare de muzica greceasca si de petrecere!

  Mirilor, sarbatoritilor si organizatorilor le putem oferi programe diferite care impreuna  pot creea paleta artistica a evenimentului dvs :

      * Muzica populara : de suflet , de pahar si ascultare din toate zonele tarii

      * Sarbe * Hore * Muzica de petrecere si de mahala  * Batute moldovenesti

      * Muzica usoara romaneasca veche * Cover-uri internationale 

      * Cafe concert, valsuri , blues-uri si tango-uri celebre in deschiderea unui eveniment

      * Sarbesti,machedonesti si grecesti 

            * Asiguram DJ in momentele de pauza ale formatiei 

            *  Asiguram la cerere si muzica pentru obiceiurile traditionale (barbieritul ginerelui, gatitul miresei),acordeon,saxofon,trompeta si orice alt instrument 

Tragudis Band este o formatie de renume ce pot inobila evenimentul dumneavoastra si incearca sa ofere sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.

    Tragudis Band sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate formatii de nunta si evenimente din Romania si strainatate.

       Noi avem cheile, daca ne permiteti sa deschidem usa, va promitem un eveniment de neuitat...

           Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Tragudis Band,ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel ,schela lumini, cameraman si pachet foto-video profesionist cu aparatura de ultima generatie,precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

  Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0745/482.682 veti avea o mega-petrecere,alaturi de Tragudis Band!