servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Sandu Topea Interpret muzică - Focsani

Servicii:

  • Interpret muzică

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Sandu Topea,atunci ai facut alegerea PERFECTA! Ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un interpret de nunta ! 

         Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor (sarbe, hore,de ascultare) iar la cerere vin si cu muzica usoara pentru tanara generatie ,muzica usoara de odinioara,vals,tango,etc!

            De aceea, incerc sa ofer prin repertoriul pe care il am, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

       Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

         Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului interpretului Sandu Topea!

Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor , ajung treptat sa fiu un interpret de nunta potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

          Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes !

Imi ofer serviciile la  toate tipurile de evenimente la care sunt invitat, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,din Romania  si de peste hotare(Italia , Spania, Europa,etc)adaptandu-ma  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

         Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

Contact la nr de telefon +39/388.99.71.200 si veti avea o super petrecere,alaturi de Sandu Topea!