servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Zori de Zi-Pentru nunta ta Interpret muzică - Focsani

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

  Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Formatia Zori de Zi, atunci ai facut alegerea PERFECTA!

         Formatia Zori De zi este o formatie cu experienta formata din profesionisti cu studii in domeniu!

     Oferim o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie   de nunta ! 

         Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor (sarbe, hore,de ascultare,,muzica populara si de suflet ,muzica de petrecere,joc si voie buna).

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , asiguram o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel iar majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta 

          De aceea,Formatia Zori de Zi incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

 Va putem incanta la diferite evenimente :nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

 Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

          Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Formatia Zori de Zi,ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

   Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

Ne oferim serviciile la  toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ma  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

               Suntem atenti la toate detaliile pentru ca muzica noastra sa va faca evenimentul unul de neuitat.

Pentru nunti ,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0755/510.719 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia Zori de Zi!

Pagina Oficiala YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCpR0KVH30imy4i69SVN7Mjg