servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Interpreta Ionela Iagar Burchel-Artista evenimentelor de vis Interpret muzică - Filiasi

Servicii:

  • Interpret muzică

Informații contact:

 Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie interpreta Ionela Iagar Burchel atunci ai facut alegerea PERFECTA! 

       Mirilor, sarbatoritilor si organizatorilor le pot oferi programe, care impreuna pot creea paleta artistica a evenimentului dvs :

            * Muzica populara : de suflet , de pahar si ascultare din zona Olteniei 

            * Sarbe

            * Hore

            * Muzica de petrecere 

         Interpreta Ionela Iagar Burchel originara din Filiasi, cu studii muzicale in domeniu,sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate interprete de nunta si evenimente din Craiova , ce incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.

      Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

            Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Ionela Iagar Burchel, ajunge treptat sa fie interpreta de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

    Imi ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitata, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor,avand in palmares multe aparitii tv locale si nationale.

     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere,precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

            Locatia acestei interprete este in Filiasi dar activeaza cu preponderenta in toate zonele Olteniei!

         Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0764/836.853 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de interpreta Ionela Iagar Burchel!