servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Zailic Ginel - Artistul tau pentru nunta ta perfecta Interpret muzică - Constanta

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie solistul de manele - Zailic Ginel atunci ai facut alegerea PERFECTA!

        Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un interpret de nunta si petrecere ! 

  Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele invitatilor :

         - manele pentru dans si voie buna, de ascultare si de suflet pentru inimile tuturor, ce face ca atmosfera sa fie de neuitat.

       De aceea,  interpretul Zailic Ginel,originar din Constanta, alaturi de formatia sa,  incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga stilul si genul muzical in functie de necesitatile fiecaruia . 

  Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party, majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

        Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului!

           Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

         Imi ofer serviciile la  toate tipurile de evenimente la care sunt invitat din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ma  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

      Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile muzicale si cu videoclipurile noi, copiati acest link 

      https://www.youtube.com/channel/UCEksYXqZuohCB4ICViFi8kQ pentru a intra direct pe Contul Oficial de YouTube !

 Pentru nunti ,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0767/082.486 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Zailic Ginel !