servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Gavril Dumitru-Artistul evenimentului de Vis Interpret muzică - Cluj Napoca

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Gavril Dumitru, atunci ai facut alegerea PERFECTA!

          Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un interpret de nunta ! 

         Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor :

sarbe, hore,de ascultare,muzica populara si de suflet si muzica de petrecere! 

        Solist vocal si instrumentist la orga,originar din Cluj,dar stabilit in Spania, interpretul Gavril Dumitru incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

         Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

       Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

   Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor,Gavril Dumitru  ,ajunge treptat sa fie interpretul de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

         Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

Imi ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitat, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din Spania, adaptandu-ma  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel , schela lumini , precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0034/666.99.08.14 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Gavril Dumitru!