servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Daniela Crisan-Artista nuntii tale Interpret muzică - Cluj Napoca

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie interpreta Daniela Crisan, atunci ai facut alegerea PERFECTA!

 Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o interpreta  de nunta ! 

         Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor : sarbe, hore,de ascultare, etno,muzica usoara romaneasca,cover-uri,muzica populara din toate zonele tarii( de Bihor, de Banat,moldovenesti,ardelenesti,etc ) manele la cerere si muzica de petrecere si de suflet.

          De aceea,interpreta Daniela Crisan incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

         Va pot incanta la diferite evenimente din toata tara si chiar din strainatate: nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

 Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

   Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor,Daniela Crisan,ajunge treptat sa fie interpreta de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

         Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

Imi ofer serviciile la  toate tipurile de evenimente la care sunt invitata, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

Pentru nunti ,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0743/737.356 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Daniela Crisan!