servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Trupa Mariachi"Los Bomboneros"-Pentru nunta ta Interpret muzică - Bucuresti

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Trupa Mariachi " Los Bomboneros" atunci ai facut alegerea PERFECTA!

         Formatia" Los Bomboneros" este formata din instrumentisti profesionisti si un solist vocal,toti cu experienta si studii muzicale in domeniu! Realizeaza show-uri live cu muzica latino  pentru cele mai frumoase momente din viata dvs!

     Oferim o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta! 

                Desi Los Bomboneros canta de obicei la nunti, festivaluri, evenimente sociale, ei sunt chemati adesea si pentru serenade. Orice femeie viseaza la o serenada sub clar de luna. Acum, datorita formatiei de mariachi, ai posibilitatea sa organizezi o surpriza inedita persoanei iubite!

               Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor : (muzica latino, mexicana, cubaneza, muzica antrenanta si vesela sau muzica romantica) precum si piese din repertoriul romanesc... 

              Repertoriul nostru cuprinde cele mai cunoscute melodii din zona Mexicului iar costumatia este originala, din Mexic.

                          Mai mult decat atat, formatia de mariachi "Los Bomboneros"realizeaza adevarate show-uri :

   - pentru cereri in casatorie, marsul de intampinare a miresei, pentru furatul miresei, rascumpararea miresei, pentru urari de "La multi ani!" si declaratii de dragoste sub balconul sau la poarta iubitei...nu exista o alta muzica mai potrivita ca a lor! 

          Va putem incanta la diferite evenimente :nunti , botezuri , party , receptii , majorate,cereri in casatorie,serenade si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

 Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

     Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta!

              Cu un repertoriu vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Trupa Mariachi "Los Bomboneros",ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral!

              Ne oferim serviciile la  toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

              Suntem atenti la toate detaliile pentru ca muzica noastra sa va faca evenimentul unul de neuitat!

Pentru nunti ,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0723 /624.832 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Trupa Mariachi" Los Bomboneros"!