servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Taraful"Fratii Ionita"-Artistii nuntii tale Interpret muzică - Bucuresti

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Taraful " Fratii Ionita" atunci ai facut alegerea PERFECTA!

       Taraful" Fratii Ionita" este alcatuit din artisti consacrati ce canta numai muzica live. 

                     In prezent Taraful "Fratii Ionita" are un repertoriu bogat ce include muzica usoara romaneasca si straina, muzica populara, cafe concert.  

           La fiecare eveniment la care a participat, fie el nunta, botez sau petrecere de firma , Taraful "Fratii Ionita " a reusit sa fascineze publicul auditor prin seriozitate, virtuozitate si imagine.

                 Taraful " Fratii Ionita "  abordeaza un repertoriu foarte vast si variat, muzica populara si de petrecere din toate zonele tarii si piese traditionale si are in componenta solisti de muzica populara,  muzica usoara, instrumentisti: vioară, pian electric, saxofon, acordeon, tambal.

                  Petrecerea de nunta trebuie sa contina atat hore, sarbe, cat si piese “clasice” ale acestui gen muzical atat de drag noua. 

          O formatie de nunta trebuie sa abordeze acest gen cu mare resposabilitate, astfel incat este nevoita sa isi adapteze programul de muzica populara pentru nunta in functie de zona geografica in care loc petrecerea de nunta.

                 Sa tina cont de obiceiurile zonei si de tradiile specifice petrecerii de nunta. De fiecare data am reusit sa realizam alaturi de miri si de familile acestora o petrecere de nunta unica.

               La evenimentele noastre- fie ca vorbim de nunti, botezuri sau petreceri private, ne dorim sa dam viata din nou acestor piese din muzica usoara romaneasca si internationala. 

     In mod cert ne aducem si noi aportul la aceste piese si ne punem amprenta intr-un mod discret asupra lor. 

                    Asiguram o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, schela lumini, fum , pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie de Vis!

               Taraful Fratii Ionita transforma evenimentul la care participa, intr-o seara  de neuitat si raspunde tuturor solicitarilor pentru evenimente private sau corporate.

           Pentru nunti ,petreceri si evenimente sunati la nr de telefon :  0722562841 sau 0723268650 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Taraful"Fratii Ionita" !