servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Taraful Marian Viteza-Pentru evenimentele tale de Vis Interpret muzică - Bucuresti

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Taraful Marian Viteza, atunci ai facut alegerea PERFECTA!

Ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un taraf de nunta ! 

Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor: sarbe, hore,de ascultare,muzica populara si de suflet interpretate de solistele formatiei-Cristina Ivan,Cristina Neagu,Elena Zambila,de asemeni muzica de petrecere si lautareasca tot in compania lor, manele si chiar muzica usoara alaturi de solista Catalina Rad  !

De aceea,Taraful Marian Viteza incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

Va putem incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor,Taraful Marian Viteza ,ajunge treptat sa fie taraful de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

Suntem atenti la toate detaliile pentru ca muzica noastra sa va faca evenimentul unul de neuitat.

Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , asiguram o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel iar majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta!

Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0768393957 pentru o mega-petrecere alaturi de Taraful Marian Viteza!