servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Oleg si Alina Cuciuc alaturi de Formatia "Doina Lautarului" Interpret muzică - Bucuresti

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:


Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Formatia "Doina Lautarului" alaturi de Oleg si Alina Cuciuc,atunci ai facut alegerea PERFECTA! Oferim o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta ! 

         Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor (sarbe, hore,de ascultare) iar la cerere venim si cu muzica usoara pentru tanara generatie ,muzica usoara de odinioara,vals,tango,etc!

            De aceea , Oleg si Alina Cuciuc, incearca sa ofere prin repertoriul pe care il au, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

       Va putem incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

       Pentru ca evenimentul dvs.sau orice alta petrecere privata ,  sa devina realitate , dispunem de instrumente si echipamente de ultima generatie , ce definesc o sonorizare excelenta , alaturi de care distractia va fi garantata!

          Suntem o formatie de muzica live care ofera servicii muzicale pentru orice tip de eveniment , imbinand perfect partea artistica (instrumentisti si solisti cu o inalta pregatire profesionala) cu cea tehnica (sonorizare, lumini, efecte speciale).

         Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor , ajungem treptat sa fim o formatie de nunta potrivita persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

          Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes ,fiind una din cele mai cunoscute si cautate formatii de nunta si  evenimente la ora actuala din Chisinau si Romania!

Ne oferim serviciile la  toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ne  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

         Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

Contact la nr de telefon +373 069026968 sau +373 068355563  si veti avea o super petrecere ,alaturi de la Oleg si Alina Cuciuc,impreuna cu Formatia"Doina Lautarului"!