servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Ionut Soparla-Artistul nuntii tale Interpret muzică - Bucuresti

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Formatia Ideal din Bucuresti condusa de Ionut Soparla atunci ai facut alegerea PERFECTA!

 Ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta ! 

         Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor (sarbe, hore,de ascultare,manele,muzica populara si de suflet si muzica de petrecere) 

Pentru evenimentele din Bucuresti,Ionut Soparla participa la toate obiceiurile traditionale din ziua nuntii(gatitul miresei,barberitul mirelui,hora miresei,etc)cu cel mai frumos instrument-Acordeonul,iar in celelalte orase va asteapta sa il invitati ca si solist vocal!

          De aceea,interpretul Ionut Soparla incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

         Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

 Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului ! A avut foarte bune colaborari cu Vali Vijelie,Nea Kalu,Nicolae Guta,Florin Cercel,etc,ca si solist dar si ca textier!

         Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor,Formatia Ideal din Bucuresti condusa de Ionut Soparla ,ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

         Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

Ne oferim serviciile la  toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ma  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

Pentru nunti ,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0762/425.165 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Ionut Soparla!