servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Interpreta Elena Ciobotaru - Alegerea ta pentru nunta perfecta Interpret muzică - Bucuresti

Servicii:

  • Interpret muzică

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie interpreta Elena Ciobotaru atunci ai facut alegerea PERFECTA! 

Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o interpreta de nunta !

     Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor :

* Muzica populara : de suflet si de ascultare 

* Sarbe 

* Hore 

* Muzica de petrecere 

* Etno si lautareasca

* Muzica usoara romaneasca veche 

* Sarbesti,machedonesti  

         Interpreta Elena Ciobotaru,originara din Braila dar stabilita in Italiam incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.

   Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

      Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Elena Ciobotaru ajunge treptat sa fie interpreta de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

       Imi ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitata, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

        Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere sub acompaniamentul lui Relu Mitu ( acordeon si orga ) , ce alaturi de interpreta Elena Ciobotaru va pot invita pe ringul de dans! Majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

        Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon +39/373.304.3271 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de interpreta Elena Ciobotaru!