servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Mihai Stoica -Alegerea pentru evenimentul tau de Vis Interpret muzică - Bucuresti

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Formatia Mihai Stoica si Taraful Mihai Stoica, atunci ai facut alegerea PERFECTA!

 Ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie  si un taraf de nunta ! 

         Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor :

sarbe, hore,de ascultare,muzica populara si de suflet,muzica de petrecere , manele, iar la cerere pentru a intregii atmosfera alaturi va fi si o interpreta de muzica usoara !  

     De aceea,interpretul Mihai Stoica incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

Asiguram o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie de Vis!

         Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

 Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

  Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Formatia Mihai Stoica si Taraful Mihai Stoica ,ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

         Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

Imi ofer serviciile la  toate tipurile de evenimente la care sunt invitat din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ma  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

Pentru nunti ,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0723/031.775 sau 0765/ 524.841 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia si Taraful  Mihai Stoica!