servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Leonardo de la Bucuresti-Artistii tai pentru nunta ta de Vis Interpret muzică - Bucuresti

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Formatia Leonardo de la Bucuresti, atunci ai facut alegerea PERFECTA!

      Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta si evenimente ! 

         Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor :

manele,sarbe, hore,de ascultare si de petrecere, de suflet, greceasca,turceasca,muzica usoara si populara .

        Solist instrumentist la orga,Leonardo de la Bucuresti si formatia sa, incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia,aducand la cerere si solisti sau soliste de muzica usoara si populara,in functie de preferinte!

       Formatia Leonardo de la Bucuresti, va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

       Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

   Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor,Leonardo de la Bucuresti,ajunge treptat sa fie instrumentistul de nunta si evenimente,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

         Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ne  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0763/121.336sau 0746/124.168 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia Leonardo de la Bucuresti!