servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Flori de Mai-Pentru nunta ta Interpret muzică - Bucuresti

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Formatia Flori de Mai este o formatie cu experienta formata din profesionisti cu studii in domeniu. Avem in componenta solisti de muzica usoara, solisti de muzica populara, instrumentisti si DJ. 

            Abordam toate genurilor de muzica care se canta la evenimente precum muzica usoara, muzica populara si de petrecere, muzica latino, muzica greceasca.

        De aceea,Formatia Flori De Mai incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

          Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Formatia Flori de Mai ,ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

            Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

Ne oferim serviciile la  toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ma  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

             Asiguram la cerere si muzica pentru obiceiurile traditionale (barbieritul ginerelui, gatitul miresei), acordeon si orice alt instrument la cerere. 

               Suntem atenti la toate detaliile pentru ca muzica noastra sa va faca evenimentul unul de neuitat.

      Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

 Formatie pentru nunta in Bucuresti? Sau in imprejurimi? Contactati-ne pentru a discuta toate detaliile! La cerere se poate asigura si foto-video artistice realizate de profesionisti.

      Locatia acestei formatii este in Bucuresti si activam cu preponderenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Bran dar raspundem si la solicitari din alte zone ale tarii.

Pentru nunti ,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0722/618.657(Stefan Giontaru) adresa de mail - stefangiontaru@yahoo.com

vizionati site-ul nostru oficial http://formatiafloridemai.ro si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia Flori de Mai !