servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Easy Jazz Band-Pentru nunta ta Interpret muzică - Bucuresti

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Easy Jazz Band , atunci ai facut alegerea PERFECTA!

 Ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta - Melodiile consacrate din Jazz,cover-uri si melodii celebre ce le stie toata lumea!

         Easy Jazz Band este o trupă formată din patru muzicieni care au început să cânte împreună de cativa ani buni. 

    De atunci, şi-au făcut un bun renume în rândul consumatorilor de jazz şi au participat la cele mai importante festivaluri de profil din ţară dar si la cele mai frumoase nunti!

Pentru evenimentele la care se doreste un cvartet de corzi, Easy Jazz Band este o alternativă de succes,participarea  interactivă si buna dispozitie , creînd o atmosfera de neuitat!

Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

 Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !          

      Cu un repertoriu  vast ce imbie tamaduitor auzul,Easy Jazz Band ,ajunge treptat sa fie chiar formatia ce va incanta la nunti cu un gen absolut normal pentru nuntile de azi - JAZZ-ul . 

         Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

Ne oferim serviciile la  toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ma  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

 Formatie pentru nunta in Bucuresti? Sau in imprejurimi? Contactati-ne pentru a discuta toate detaliile!  

     Locatia acestei formatii este in Bucuresti si activam cu preponderenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti,Giurgiu,Urziceni,etc

Pentru nunti ,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0721/597.941 (Dumi Dumitrache) si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Easy Jazz Band !