servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Ion Pogor-Alegerea ta pentru evenimente de Vis Interpret muzică - Brasov

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Ion Pogor, atunci ai facut alegerea PERFECTA!

          Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un interpret de nunta ! 

         Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor :

sarbe, hore,de ascultare,muzica populara,muzica usoara romaneasca actuala si de odinioara,etno si de suflet si muzica de petrecere! 

        Interpretul Ion Pogor,originar din Chisinau, incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia !

         Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! Pentru evenimente mai mari, la cerere avem la dispozitie si o solista vocala,ce va poate incanta cu melodii pe gustul fiecaruia!

       Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

   Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Ion Pogor ,ajunge treptat sa fie interpretul de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

         Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

Imi ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitat, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Chisinau, Romania , Spania , adaptandu-ma  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel , schela lumini , precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0037/369.375.834 sau pe Facebook la aceasta adresa https://www.facebook.com/profile.php?id=100008912058175  si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Ion Pogor!