servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Interpretul Irimie Selariu-Alegerea ta pentru evenimente perfecte Interpret muzică - Brasov

Servicii:

  • Interpret muzică

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie interpretul Irimie Selariu , atunci ai facut alegerea PERFECTA! 

    Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un interpret de nunta !

        Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor si invitatilor :

* Muzica populara : de suflet si de ascultare 

* Muzica de petrecere si  Program de masa

* Program de joc si invartite din Ardeal si Fagaras

* Sarbe * Hore * Etno * Ardelene* Invartite* Banatene * Brauri * Jiene * Hategane

* Muzica olteneasca,ardeleneasca si banateana

         Irimie Selariu originar din Brasov , cu numeroase aparitii televizate( Favorit Tv,Etno Tv,etc), incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.

  Sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati interpreti de nunta si evenimente din Ardeal.

  Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului.

      Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Irimie Selariu ajunge treptat sa fie interpretul de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

       Imi  ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitat, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

        Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere,precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

        Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0773/935.524 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de interpretul Irimie Selariu!