servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Interpreta Mariana Condrea-Alegerea ta pentru evenimente de Vis Interpret muzică - Bistrita

Servicii:

  • Interpret muzică

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie interpreta Mariana Condrea atunci ai facut alegerea PERFECTA! 

    Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o interpreta de nunta !

     Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor :

* Muzica populara : de suflet si de ascultare din toate zonele tarii

* Sarbe 

* Hore 

* Muzica de petrecere 

* Etno - Usoara in deschiderea unui eveniment

       Sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate interpreta de nunta si evenimente din Bistrita Nasaud.

   Interpreta Mariana Condrea, alaturi de membrii unui cor bisericesc, pe care il si conduce, interpreteaza melodii religioase, pricesne,colinde, la diverse emisiuni tv si spectacole dar ca si solista de muzica populara la toate evenimentele, incearcand sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.

    In palmaresul ei se pot regasi:

 * nenumărate şi neuitate apariţii tv in programe de folclor ( As Tv, Etno Tv, Favorit Tv, etc)

 * participarea la concursuri naţionale si festivaluri de folclor 

 * numeroase premii la Festival-Concurs ( premiul II la concursul “Dumitru Giurca” Sibiu - 2000,  Premiul din partea Radio Transilvania-“Floarea din gradină”, - Bistrita, locul III la concursul “SAMUS” Dej și la festivalul “In florar la Huedin”- 2001,etc)

      Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului , lansand albume de muzica populara,dar si CD-uri cu minunate colinde si pricesne.

      Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Mariana Condrea ajunge treptat sa fie interpreta de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

       Imi ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitata, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

        Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

        Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon  0740/502.706 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de interpreta Mariana Condrea!