servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Marian Predescu-Alegerea ta pentru nunta perfecta Interpret muzică - Bistrita

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Formatia Marian Predescu, atunci ai facut alegerea PERFECTA! 

Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta !

     Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor :

* Muzica populara traditionala : de suflet si de ascultare 

* Sarbe * Hore * Etno * Ardelene* Invartite*

* Muzica de petrecere,de joc si voie buna

* Muzica usoara romaneasca veche/folk/retro/pop

* Cover-uri internationale 

* Cafe concert, valsuri/blues-uri celebre in deschiderea unui eveniment

* La cerere muzica de mahala 

* Asiguram DJ in momentele de pauza ale formatiei

     Formatia Marian Predescu , sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate formatii de nunta, formatii de evenimente din Bistrita Nasaud .

         Marian Predescu originar din Hunedoara dar stabilit in Bistrita Nasaud,solist vocal in Ansamblul "Cununa de pe Somes" , instrumentist la chitara pentru seri perfecte de folk , alaturi de formatia lui incearca sa ofere prin repertoriul pe care il au, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.

       Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

           Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor,Formatia Marian Predescu ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

          Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

        Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, schela lumini decorative si jocuri de lumini, masina de fum,precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

        Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon  0745/369.701 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia Marian Predescu!