servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Genius Bacau - Alegerea ta pentru evenimente de Vis Interpret muzică - Bacau

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

    Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Formatia Genius Bacau, atunci ai facut alegerea PERFECTA!

  Programul muzical este foarte diversificat ,format din piese cunoscute din muzica populara si de petrecere, hit-uri vechi si noi din muzica usoara romaneasca si internationala, presarat cu interpretari incendiare de muzica latino si disco!

    Abordam majoritatea genurilor de muzica care se canta la evenimente si nunti, in functie de doleantele mirilor si invitatilor :

 * Muzica populara : de suflet si de ascultare din toate zonele tarii

* Sarbe * Hore * Etno * Batute Moldovenesti

* Muzica de petrecere,de joc si voie buna

* La cerere Manele * Lautareasca *

* Sarbesti * Machedonesti si Grecesti

* Muzica Usoara Romaneasca Veche * Cover-uri Internationale * Latino * Disco

* Cafe concert, valsuri/blues-uri celebre in deschiderea unui eveniment

         * Asiguram la cerere si muzica pentru obiceiurile traditionale (barbieritul ginerelui, gatitul miresei), acordeon,saxofon,clarinet si orice alt instrument , pe un perimetru de (+-50 km) de Bacau

     Formatia Genius Bacau, sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate formatii de nunta si  evenimente din Moldova.

          Incearca sa ofere prin repertoriul pe care il au, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.

       Noi avem cheile, daca ne permiteti sa deschidem usa, va promitem un eveniment de neuitat...

 Ca marturie stau anii de experienta, la care am sustinut numeroase evenimente aducand momente unice si memorabile.

           Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Formatia Genius Bacau , ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

          Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania , adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

        Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, schela lumini decorative si jocuri de lumini,masina de fum si ceata,precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

        Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon  0745/ 377.770  si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia Genius Bacau!