servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Interpretul Cristi Stan-Alegerea ta pentru evenimente de Vis Interpret muzică - Avrig

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

      Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie interpretul de muzica populara Cristi Stan, atunci ai facut alegerea PERFECTA!

Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un interpret de nunta ! 

     Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor : 

- jiene,sarbe, hore,de ascultare,muzica populara si de suflet iar la cerere formatia noastra poate sa aduca si o interpreta de muzica usoara si chiar DJ!                  

     De aceea,interpretul Cristi Stan incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

         Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

                Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, interpretul Cristi Stan,ajunge treptat sa fie interpretul de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

Imi ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitat din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

Asiguram o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel,masina de fum greu pentru minunatele momente iar majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

Pentru nunti ,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0742/340.916 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de interpretul Cristi Stan!