servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Nicu Romaniuc - Alegerea ta pentru evenimente de Vis Interpret muzică - Arad

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație      Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Formatia Nicu Romaniuc, atunci ai facut alegerea PERFECTA! 

Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta !

     Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor si invitatilor:

* Muzica populara traditionala : de suflet si de ascultare din zona Ardeal , Banat si Maramures

* Sarbe * Hore * Etno * Ardelene* Invartite*Brauri

* Muzica de petrecere,de joc si voie buna

* Muzica romantica in deschiderea unui eveniment

     Formatia Nicu Romaniuc , sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate formatii de nunta si evenimente din Arad.

         Nicu Romaniuc originar din Arad,alaturi de formatia lui incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.

       Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

Noi avem cheile, daca ne permiteti sa deschidem usa, va promitem un eveniment de neuitat...

 Ca marturie stau anii de experienta, la care am sustinut numeroase evenimente aducand momente unice si memorabile. 

           Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor,Formatia Nicu Romaniuc ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

          Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

        Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel,precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

        Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0745/439.842 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia Nicu Romaniuc!