servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Andrei Usca-Solistul nuntii tale Interpret muzică - Alba Iulia

Servicii:

  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:

    Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Andrei Usca atunci ai facut alegerea PERFECTA!

 Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un interpret de nunta ! 

         Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor (sarbe, hore,de ascultare,muzica populara si de suflet si muzica de petrecere) 

          De aceea,interpretul Andrei Usca incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

         Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

 Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

         Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor,Andrei Usca ,ajunge treptat sa fie interpretul de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 

         Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

Imi ofer serviciile la  toate tipurile de evenimente la care sunt invitat, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ma  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta ! 

Pentru nunti ,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0743/659.319 sau contact pe adresa de mail uscamuzic@gmail.com si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Andrei Usca!