servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Medalion's din Buzau-Alegerea ta perfecta Filmare nuntă - Buzau

Servicii:

  • Filmare nuntă
  • Dj evenimente
  • Interpret muzică
  • Formație

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Formatia Medalion's din Buzau, atunci ai facut alegerea PERFECTA! 

     Programul muzical este foarte diversificat format din piese cunoscute din muzica populara, hit-uri vechi si noi din muzica usoara romaneasca , presarat cu interpretari incendiare de muzica de petrecere si lautareasca.

  Mirilor, sarbatoritilor si organizatorilor le putem oferi programe si/sau pachete diferite care impreuna  pot creea paleta artistica a evenimentului dvs :

     Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor si invitatilor !

* Muzica populara : de suflet si de ascultare 

* Sarbe * Hore * Muzica de petrecere * Etno si lautareasca

* Muzica usoara romaneasca veche * Cover-uri internationale interpretate de un solist

* Manele , interpretatate de un solist

* Cafe concert, valsuri si tango-uri celebre

* Sarbesti,machedonesti si grecesti 

* Program de jocuri si melodii orientale,tiganesti si folcloric

       * Asiguram DJ in momentele de pauza ale formatiei 

      *  Asiguram la cerere si muzica pentru obiceiurile traditionale (barbieritul ginerelui, gatitul miresei), acordeon,saxofon,clarinet,tambal si orice alt instrument 

Medalion's din Buzau este o formatie de renume ce pot inobila evenimentul dumneavoastra si incearca sa ofere sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia,aducand in programe costumatie si dansatori in functie de genul muzical cantat ( folcloric,tiganesc,oriental ).

    Formatia Medalion's din Buzau, sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate formatii de nunta si evenimente din Romania si strainatate.

     Dacă doriti ca primirea mirilor si invitatilor în restaurant să fie cat se poate de eleganta, atunci va asiguram un Cvartet primire,împreună cu repertoriul select vor crea o atmosferă de vis, o primă impresie de neuitat tuturor participantilor la nuntă.

   Noi avem cheile, daca ne permiteti sa deschidem usa, va promitem un eveniment de neuitat...

 Ca marturie stau anii de experienta, la care am sustinut numeroase evenimente aducand momente unice si memorabile. 

           Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Formatia Medalion's din Buzau,ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel ,schela lumini, masina de fum, cameraman si pachet foto-video profesionist cu aparatura de ultima generatie,precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

  Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon  0722/716.168 sau 0739/675.999 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia Medalion's din Buzau!