servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Be Fabulous Filmare nuntă - Bucuresti

Servicii:

  • Filmare nuntă

Informații contact:

Filmări nunti - Sa începem prin a ne introduce...noi suntem Carmen, Florin, Daniel și Marian. Suntem videografi și editori de nunta. Misiunea și pasiunea noastră este să oferim clienților noștri cea mai bună filmare de nuntă posibilă,  care să dureze și care să fie prețuită generații de acum înainte.

Deseori oamenii ajung pe site-ul nostru în căutarea de filmări nunti în București dar noi putem lua evenimente în toată lumea. In ultimii trei ani am filmat nunti și Love Story-uri în Croatia, Italia (Roma, Veneția), Republica Moldova (Chișinău, Ungheni), și evenimente mai aproape de casa, cum ar fi Constanta, Cluj, Craiova, Suceava, Iași, Brăila și Câmpina.

Dacă v-ați logodit de curând și sunteți în căutarea unor cameramani de nuntă pasionați și flexibili  suntem siguri că veți iubi portofoliul nostru cu filmările de nuntă și poveștile de dragoste ale mirilor noștri. Dacă vă place ceea ce vedeți și doriți să aflați mai multe vă rugăm să ne scrieți câteva cuvinte și vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebări pe care le aveți.

Sperăm să ne întâlnim în curând!