servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

BD Music Events-Brandusa Draghici-Artistii tai pentru nunta ta de Vis Dj evenimente - Bucuresti

Servicii:

  • Dj evenimente
  • Interpret muzică
  • Formație

Informații contact:       Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Formatia BD Music Events si Brandusa Draghici atunci ai facut alegerea PERFECTA! 

Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta !

     Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor :

* Muzica populara : de suflet si de ascultare 

* Sarbe 

* Hore 

* Muzica de petrecere 

* Etno si lautareasca

* Muzica usoara romaneasca veche 

* Cover-uri internationale anii 80-90 

* Cafe concert, valsuri,tangouri celebre

* Sarbesti,machedonesti si grecesti 

* Latino,Rock and roll,Disco Dance,House

   * Asiguram DJ in momentele de pauza ale formatiei si solist vocal special pentru muzica actuala ( gen Avicii,Justin Bieber)

         BD Music Events e o formatie de tineri pentru tineri, care incearca sa ofere prin repertoriul pe care il au, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia,aducand in programe si costumatie in functie de genul muzical cantat ( folcloric,tiganesc,latino,grecesc..)

   Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 

Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

      Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Brandusa Draghici ajunge treptat sa fie interpreta de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

       Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

        Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel monitorizata de un inginer de sunet,schela lumini, masina de fum si ceata,precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

        Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0747/429.469 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Bd Music Events si Brandusa Draghici!