servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Formatia Familia Iancau - Artistii tai pentru evenimente perfecte - Cluj Napoca

Informații contact:

Daca inel ai primit, si nunta ai stabilit , hai fuguta sa alegi si muzica preferata, sa ai o nunta bogata ! 

    Formatia Familia Iancau, pot inobila evenimentul dumneavoastra cu un repertoriu diversificat, avand deja un palmares de multe evenimente reusite :

* Nunti,Botezuri, Cununii, Cumetrii , aniversari ,zilele comunelor,oraselor,etc,

      Abordam majoritatea genurilor de muzica care se canta la evenimente si nunti: 

            * Muzica populara : de suflet , de pahar si ascultare din zona Transilvaniei ( Somes, Codru, Bihor, Banat, Maramures)

            * Sarbe * Hore * Muzica de petrecere * Etno

            * Muzica usoara veche si actuala si Cover-uri internationale

            * Manele

            * Cafe concert, valsuri,blues-uri si tango-uri celebre in deschiderea unui eveniment

             * Asiguram cameraman si pachet foto-video profesionist cu aparatura de ultima generatie.

     Familia Iancau,asa cum spune si numele, este o formatie in familie,formata din profesionisti cu studii muzicale in domeniu, care incearca sa ofere prin repertoriul pe care il au, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia si fiind una din cele mai cunoscute formatii de nunta si evenimente !

   Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !

      Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Familia Iancau, ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.

     Noi avem cheile, daca ne permiteti sa deschidem usa va promitem un eveniment de neuitat.... Ca marturie stau anii de experienta,cand am sustinut numeroase evenimente aducand momente unice si memorabile

           Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor.

     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!

            Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, lumini si jocuri de lumini, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !

             Locatia acestei formatii este in Cluj si activam cu preponderenta in Cluj, Maramures,Sibiu,Alba, Brasov si imprejurimile Transilvaniei

  Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon  0749/853.637 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia Familia Iancau!