servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Nunta cu tematică by Anda-Iulia Ursu

 

Pe lângă rochie, pantofi, coafură şi machiaj, pentru ca totul să prindă contur, ai nevoie de o tematică pentru nunta ta!

Aceasta vă reprezintă că şi cuplu! Oricum nuntă va fi cu multe elemente feminine dar, care vor caracteriza și sensibilitatea bărbaţilor. Tematica pentru nuntă o poţi găsi foarte uşor şi este important să alegeţi ceea ce vă reprezintă pe voi doi. Poate va inspiră marea, pădurea, muzică retro sau folk, sau poate o plimbare în câmpul verde.

După ce ai trecut de alegerea tematicii ai nevoie de ajutorul unei persoane care să facă aranjamentele florale şi ornamentele. Ia-ţi timp şi caută bine pe cineva care este pe gustul tău pentru că şi de asta va depinde starea ta din ziua cea mare! După ce ai găsit persoană potrivită, întâlniţi-va şi vorbiţi despre cum ai dori să arate nunta ta din punct de vedere al aranjamentelor. Alegeţi culorile nunţii, florile, recipientele pentru flori, decoraţiunile (băncuţă/scaune, lumânări, obiecte specific tematicii alese), numerele de masă, lista cu invitaţi și, să nu uităm de feţele de masă, naproanele şi de aranjarea scaunelor. Masă mirilor este cea mai importantă masă, aşa că trebuie aranjată pe măsură!

Toate detaliile contează! Atenţie însă, trebuie evitată supraîncărcarea în oricare parte a localului! Eu cred că modul simplu şi cu bun gust este cel mai reuşit! Aşa cum îţi doreşti ca rochia să fie unică, la fel îţi doreşti că nunta ta să fie unică din punct de vedere al aranjamentelor, mai ales că la modă este nunta handmade! Obiectele handmade pot decora într-un mod foarte shic un candy bar, mesele invitaţilor şi a mirilor.

Nu uită că nunta ta poate fi o nuntă de poveste!

  


Comunitate

Înscrie-te in comunitatea EasyWedding.ro pentru a primi cele mai bune oferte de la partenerii noştrii.

Parteneri

Înscrie afacerea ta în comunitatea EasyWedding.ro!!!

Înscrie-te