servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Nunta... coafura rezistă! by Ioana Todoran, Boulevard Studio

Tot ceea ce rămâne din visul din copilărie cu "Făt- frumos pe un cal alb" este doar... nunta. De aceea, ziua nunții trebuie să fie perfectă, începând de la rochie și pantofi până la machiaj și coafură. Partea estetică îți poate influența ziua magică, iar totul începe cu o pregătire în detaliu a fiecărui pas. În primul rând, se începe cu o consultanță (ma refer la sinergia dintre rochie-par-make-up), iar pentru toate acestea se recomandă a fi programate din timp , ca să știți cât de tare veți străluci în ziua magică.

Este foarte important ca totul să fie bine proporționat. De exemplu dacă avem o rochie în stilul anilor '20, atunci mergem și pe partea de machiaj și păr la fel. Coafura trebuie sa te pună în valoare, să îți caracterizeze atitudinea, stilul și, de asemenea, trebuie să te încadreze și în tendințe.

Trebuie să luam în considerare unele aspecte ca: îngrijirea părului până la nuntă, fizionomia feței, soluții pentru diferite tipuri de par, bijuteriile aplicate și, bineînțeles, asortarea “iubitului Făt-frumos” cu mireasa.

 Iată câteva sfaturi utile de îngrijire a părului până la nuntă :
- este recomandat ca cel puțin ultimele 2 colorări să fie efectuate la salon, de un profesionist, să nu faceți schimbări majore de look înainte de nuntă deoarece s-ar putea sa fiți surprinsă într-un mod neplăcut
- lungimea părului este foarte importantă
- dacă părul este mai uscat, degradat sau mai fin, atunci puteți începe folosirea tratamentelor recomandate de stilistul dumneavoastră, pentru a îmbunătăți calitatea podoabei capilare
- dacă vă hotărâți să purtați voal, atunci preferabil ar fi unul fin și ușor, fără prea multă greutate pentru a nu deforma coafura, căci ea joacă un rol important în definirea aspectului general al fiecărei femei.

Părul miresei ar trebui coafat în așa fel încât să se potrivească cu forma feței, să pună în evidență rochia și voalul, paleta de culori și tema aleasă pentru nuntă.
  

Găsiți mai jos soluții pentru toate tipurile de păr:

1. Chiar dacă ai părul scurt sau mediu, nu trebuie să îți faci griji. Îți poți coafa părul simplu și elegant, va arăta superb și aveți fi lipsită de orice grijă, mai ales că pe tot parcursul ceremoniei coafura va fi intactă, sau poți recurge la extensii.
2. Miresele cu părul lung trebuie să țină cont de textura firului de păr. De exemplu, dacă părul este lipsit de volum sau e fin sau subțire poți alege o coafura prin care poți obține mai mult volum, prin tapaj, extensii și, bineînțeles micul truc cu buretele. Dacă aveți un păr voluminos și o textură sănătoasă, aveți o multitudine de posibilități, precum: pony tail , coada de pește sau variațiuni pe aceeași temă, bucle naturala, cocuri clasice la care poți adăuga mici artificii, gen împletituri, flori (de preferabil naturale) sau tiara, bentițe delicate cu bijuterii aplicate.
Pentru ca evenimentul sa fie reușit ar trebui sa țineți cont și de asortarea cu mirele- cei mai impotanți din acest eveniment! Îndrăzniți și folosiți culorii vii în buchet, inserții vintage, cravată și neapărat accesorii pentru păr!


Succes vă doresc în alegerea corectă,

Ioana Todoran


Comunitate

Înscrie-te in comunitatea EasyWedding.ro pentru a primi cele mai bune oferte de la partenerii noştrii.

Parteneri

Înscrie afacerea ta în comunitatea EasyWedding.ro!!!

Înscrie-te